Maak je dispuut of studentenvereniging onvergetelijk met een spetterende pubquiz!

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve activiteit voor jouw dispuut of studentenvereniging? Waarom organiseer je geen geweldige pubquiz? Ons enthousiaste team staat klaar om de volledige organisatie van de quiz op jullie locatie te verzorgen. We bieden een ervaren quizmaster, een jury en een DJ die zorgt voor de audiofragmenten. De pubquiz bevat uiteenlopende categorieën, zoals actualiteiten, geschiedenis, popcultuur, sport en nog veel meer. Het belooft een fantastische ervaring te worden waarbij jullie gezelligheid en competitie kunnen combineren.

Het huren van een pubquiz voor jouw dispuut of studentenvereniging zorgt voor een onvergetelijke avond vol plezier en versterkt de band tussen jullie leden. Tijdens de quiz is er volop ruimte om te lachen, samen te werken en te genieten van elkaars gezelschap. Het programma biedt een avondvullend programma dat geschikt is voor studenten van alle studierichtingen.

Wil je graag meer informatie over het organiseren van een pubquiz voor je dispuut of studentenvereniging? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en wij nemen vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel te doen dat perfect past bij jullie evenement.

Kosten en overige informatie:

We komen naar jullie locatie om de pubquiz te verzorgen. Onze reisafstand is momenteel maximaal 50 km vanaf Putten (GLD).

Kostenindicatie:

  • Voor groepen van 20 tot 60 personen rekenen wij €7,5,- per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is voldoende voor 1,5 tot 2 uur vermaak.
  • Bij groepen van meer dan 60 personen rekenen wij €6,- per persoon. Ook hier gaan we uit van 6 rondes, wat genoeg is voor 1,5 tot 2 uur plezier.

Wat hebben wij nodig om de quiz te organiseren? We hebben een geluidsinstallatie nodig waarop een laptop kan worden aangesloten en een (draadloze) microfoon voor de quizmaster. Als jullie deze niet hebben, kunnen we altijd meedenken en een passende oplossing vinden.

Contactformulier