Organiseer een unieke pubquiz op jouw locatie!

Wil je een spetterende pubquiz op jouw feest of evenement? Ons team staat klaar om jouw café, bedrijfsfeest of andere uitgaansgelegenheid te verrijken met een geweldige quizervaring! Wij nemen de volledige organisatie op ons, inclusief een professionele quizmaster, een jury en een DJ die zorgt voor de audiofragmenten. De pubquiz omvat een scala aan vragen, variërend van nieuws, geschiedenis, topografie en jongens versus meiden tot muziek en nog veel meer. Op verzoek kunnen we zelfs een proefronde toevoegen aan de quiz.

Het huren van een pubquiz brengt gezelligheid en competitie met zich mee, of je nu met vrienden of collega's speelt! Tijdens de pubquiz is er volop ruimte voor plezier en kun je genieten van een gezellige borrel. Het is gegarandeerd een avondvullend programma dat geschikt is voor iedereen.

Wil je graag meer informatie? Zo gemakkelijk is het:

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij zullen vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel te doen dat aansluit bij jouw behoeften.

Kosten en overige informatie:

Wij komen naar jouw locatie om de quiz te verzorgen. Vanwege het grote aantal aanvragen reizen we momenteel maximaal 50 km vanaf Putten (GLD).

Kostenindicatie:

  • Voor groepen van 20 tot 60 personen rekenen wij €7,5,- per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is voldoende voor 1,5 tot 2 uur entertainment.
  • Bij groepen van meer dan 60 personen rekenen wij €6,- per persoon. Ook hier gaan we uit van 6 rondes, wat genoeg is voor 1,5 tot 2 uur vermaak.

Wat hebben wij nodig om de quiz te organiseren? Een geluidsinstallatie waarop een laptop kan worden aangesloten en een (draadloze) microfoon voor de quizmaster. Als je deze niet hebt, kunnen we altijd meedenken en een oplossing vinden.

Contactformulier