📍 Pubquiz op locatie? | Op jouw feest een quiz?

Ons team huren is een echte topper voor elk café, bedrijfsfeest of andere uitgaansgelegenheid! Wij verzorgen met ons team de gehele organisatie van de quiz op locatie. Er is een quizmaster, een jury en een DJ voor de audiofragmenten. De pubquiz bevat vragen over bijvoorbeeld nieuws, geschiedenis, topografie, jongens vs meiden, muziek, en veel meer. Op verzoek is het zelfs mogelijk de quiz uit te breiden met een proefronde.

Een pubquiz huren zorgt voor gezelligheid en strijd met je vrienden en collega’s! Tijdens de pubquiz is er ruimte voor veel plezier en gezellig borrelen. Gegarandeerd een avondvullend programma dat geschikt is voor iedereen.

Ik wil graag meer weten. Hoe doe ik dat?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvend voorstel te doen.

Kosten en meer informatie 

Wij komen bij u op locatie om een quiz te geven. Vanwege de vele aanvragen reizen we nu maximaal 50km vanaf Putten (GLD). 

Kosten indicatie.

van 20 personen tot 60 personen rekenen wij € 10,- per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is genoeg voor 1,5 a 2 uur vermaak.

Bij meer dan 60 personen rekenen wij € 5,- per persoon. Hierbij gaan we uit van 6 rondes. Dit is genoeg voor 1,5 a 2 uur vermaak.

Wat hebben wij nodig om een quiz te organiseren. Een geluidsset waar een laptop op aangesloten kan worden en een (draadloze) microfoon voor de quizmaster. Mocht dit niet aanwezig zijn dan kunnen we altijd met u meedenken.

Wij hebben o.a. de pubquiz gegeven voor:

     

 

Contactformulier