Kunnen scores ook online bijgehouden worden?

Ja dat kan zeker. Volg de volgende stappen om een antwoordformulier te kunnen delen met je deelnemers.

1. Open deze link: 

https://docs.google.com/forms/d/1WBgPf3InsK20EjdZ8nUOipqy5qPZyyI7tQ56JLzhg0I/copy

2. Er opent in een tabblad een pagina. Login met je Google account en klik op kopie maken.

3. Je ziet nu het formulier verschijnen. Deze heeft 9 tabbladen 1 tabblad voor persoon gegevens en de andere 8 zijn voor alle rondes. Heb je een quiz met 6 rondes? Ook dan kan je dit bestand gewoon gebruiken. De eerste 6 rondes zijn verplicht in te vullen door de deelnemers en de laatste 2 zijn vrij. Dit betekend dat men gewoon op volgende kan klikken tot en met Formulier verzenden.

4. Je kan het formulier naar wens eventueel aanpassen.

5. Je ziet de knop 'Verzenden' staan. Als je daarop klikt kan je het invul formulier delen met de deelnemers via de email of een url die je kan delen. 

6. Boven de pagina zie je het tabblad antwoorden staan. Klik daarop en klik vervolgens op het groene icoon om de spreadsheet te maken. Nu wordt van dit formulier ook een extra spreadsheet toegevoegd aan je Google Drive. 
Hier komen alle antwoorden in. 

7. Je bent nu klaar om de quiz te spelen via dit formulier. Antwoorden zullen na de quiz binnen komen in de spreadsheet. Let op: Het is van belang dat de deelnemers het formulier op de laatste pagina ook verzenden. Pas dan zijn de antwoorden zichtbaar.

Succes